Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 26.studenog na redu je 419.emisija "Blues za vas".

Emisiju otvaraju BYWATER CALL sa pjesmom "Talking Backwards", koja nam dolazi sa njihovog istoimenog nastupnog albuma objavljenog 22.studenog preko Gypsy Soul Records i uz globalnu radijsku promociju kanadske promotivne kuće Sarah French Publicity.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: GUY BÉLANGER, JOHNNY BURGIN, GHOST TOWN BLUES BAND, SUE DECKER, LENA & THE SLIDE BROTHERS, SCREAMIN’ JOHN & TD LIND, CHRIS "Bad News" BARNES, ELLIS MANO BAND, GHALIA VOLT, TORONZO CANNON, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS, DEBBIE DAVIS & MIKEY JUNIOR, JOANNA CONNOR, MIKE ZITO i JOE BONAMASSA, TERESA JAMES & THE RHYTHM TRAMPS.

U emisiji predstavljam ovogodišnji dvostruki CD "VARIOUS ARTISTS-CROATIAN BLUES CHALLENGE (2009-2018)-WINNERS & TRAVELLERS,24.10.2019, SPONA" i tu ovaj puta nastupaju:IVAN VRAGOLOVICH, TWO BLUE, ROLIN HUMES i VORIH BLUES BAND.
Nadalje u emisiji još će nastupiti:ANGEL FORREST, KATY HOBGOOD feat. DAVE RAY, PAULA HARRIS, THE B. CHRISTOPHER BAND, RAY FULLER AND THE BLUESROCKERS, MATTY T WALL i 24 PESOS.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike