Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NE PROPUSTITE!!! I večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link: http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa Vama u eteru punih 10 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW" kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

Ovaj utorak 28. siječnja na redu je 426.emisija "Blues za vas".

Emisiju otvaraju Tihe JIMMYS pjesmom "Always A Woman", a koja nam dolazi sa njihovog novog studijskog albuma "Gotta Have It", koji je službeno objavljen 31. prosinca 2019. u vlastitom aranžmanu i uz globalnu radijsku promociju Frank Roszak Radio Promotions.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: TOMISLAV GOLUBAN, GEORGIA RANDAL, DIANE BLUE, BIG BONE DADDY, JAY GORDON AND BLUES VENOM, THE CASH BOX KINGS, TINSLEY ELLIS, TOMMY CASTRO & THE PAINKILLERS, BETTY FOX BAND, FRANK BEY, ANDREW JR.BOY JONES & KERRIE LEPAI JONES, LUCKY PETERSON, BLUESY THREESOME, MISTY BLUES, SKAGE, BENNY TURNER, CASH MCCALL, HÅKON HØYE (aka THE HAWK), JACQUI BROWN, MICK CLARKE i VAL STARR & THE BLUES ROCKET. U rubrici HRVATSKE BLUES SNAGE gostuje nam Boris Hrepić - Hrepa koji najavljuje IBC.

A u VEDRANOVOJ VITRINI - objašnjava zašto je Thrill Blues Festival dobio značajno priznanje.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi već punih 9 godina Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "BLUES ZA VAS" možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr

I na kraju, budite uvjereni da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok
Mladen Lončar - Mike