Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NE PROPUSTITE!!! I večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link: http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa Vama u eteru punih 10 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW" kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

Ovaj utorak, 18. veljače na redu je 429.emisija "Blues za vas".
Emisiju otvara TAS CRU pjesmom "That Lovin' Thang", koja nam dolazi sa njegovog novog studijskog albuma "Drive On", koji je službeno objavljen 1.veljače 2020. od strane blues izdavačke kuće Subcat Records.
Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: 11 GUYS QUARTET, KERN PRATT, LYNNE HANSON, JACQUI BROWN, CW AYON, HARPER AND MIDWEST KIND, TAD ROBINSON, JEREMIAH JOHNSON, PHANTOM BLUES BAND
U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA nastavljam sa prezentacijom duplog albuma "Croatian Blues Challenge (2009-2018)-Winners & Travellers", kojeg je 24. listopada 2019., objavila izdavačka kuća Spona a večeras za vas nastupaju: SANJIN BANIC BANE, ROBERT JOHNSON'S BACKBONE, ZAMBA i JEREMIAH'S.
Pored toga u 429.emisiji nastupiti će i : BISCUIT MILLER & THE MIX, FRANK GET, KHALIF WAILIN WALTER i WILDMEN BLUES BAND, GARY MOORE i BERNARD ALLISON.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi već punih 10 godina Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "BLUES ZA VAS" možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr

I na kraju, budite uvjereni da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok
Mladen Lončar - Mike