Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NE PROPUSTITE!!! I večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link: http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa Vama u eteru punih 10 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW" kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

Ovaj utorak 25.veljače na redu je 430.emisija "Blues za vas".

Emisiju otvara BERNARD ALLISON pjesmom "I Can't Get You Out Of My Mind", koja nam dolazi sa njegovog zadnjeg live albuma Songs From The Road (CD+DVD), koji je službeno objavljen 31.siječnja 2020. od strane njemačke blues izdavačke kuće Ruf Records.

Rubrika "My Choice" sadrži:"TRIBUTE TO:RIP HENRY GRAY (19.1.1925-17.2.2020)

A nadalje po rubrikama emisije nastupaju: RAFUL NEAL, BOB CORRITORE, SUGAR RAY & THE BLUENOTES, KENNY BEEDY EYES SMITH, WHITNEY SHAY, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, MINDI ABAIR AND THE BONESHAKERS, ANTHONY GERACI, SUGARAY RAYFORD, JEREMIAH JOHNSON, PHANTOM BLUES BAND, MARCUS KING.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA promoviram i prezentiram zadnji studijski album"Memphis Light" Tomislava Golubana s kojim ću i najaviti predstojeći 11th ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL ( 9-13. ožujak 2020). Da, Tomislav Goluban je gost u emisiji "Blues za vas".

Nadalje u 430.emisiji nastupiti će i: RORY BLOCK, MAYA RAE, CLARE FREE i MARY JO CURRY BAND.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi već punih 10 godina Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "BLUES ZA VAS" možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr

I na kraju, budite uvjereni da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok
Mladen Lončar - Mike