Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NE PROPUSTITE!!! I večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link: http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa Vama u eteru punih 10 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW" kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

Ovaj utorak 3.ožujka na redu je 431.emisija "Blues za vas".

Emisiju otvara apsolutno fenomenalno novo glazbeno otkriće TOMÁS DONCKER poznatom pjesmom " Backdoor Man (Live)", koja nam dolazi sa njegovog novog studijskog albuma "Moanin' At Midnight)", koji baš sutra, 4. ožujka objavljuje True Groove Records, dok svjetska radijska promocija ide preko kalifornijske promotivne kuće Frank Roszak Radio Promotions. U večerašnjoj emisiji po rubrikama nastupiti će redom : BILL BLUE, JOHN BLUES BOYD, ADAM KARCH, LEIF DE LEEUW BAND, SID WHELAN, MARTIN BARRE, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS, LARKIN POE, MICHELE D'AMOUR & THE LOVE DEALERS, KENNY PARKER.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA promoviram i prezentiram zadnji studijski album"Memphis Light" Tomislava Golubana s kojim ću i najaviti predstojeći 11th ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL (9.-13. ožujak 2020). I da, Tomislav Goluban ponovo je gost u emisiji "Blues za vas"

Nadalje u 431.emisiji nastupiti će i: HALFTONZ, MAČKE, pored njih tu je i najava novog koncerta u Calypso pubu Koprivnici u organizaciji Bluz kluba Koprivnica.Naime, 6.ožujka Romana Oresnik i Josip Pavlović održti će koncert sa pocetkom u 21 h i evo ponovo dobrog razloga da se potegne do Koprive na odličan tulum!

Na kraju će emisiju zatvoriti SARI SCHORR sa pjesmom koja dolazi sa njenog zadnjeg albuma uživo "Live in Europe', koji će službeno ugledati svjetlo dana 6.ožujka preko Manhaton Records.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi već punih 10 godina Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "BLUES ZA VAS" možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr

I na kraju, budite uvjereni da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok
Mladen Lončar - Mike