Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NE PROPUSTITE!!! I večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link: http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa Vama u eteru punih 10 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW" kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

Ovog utorka, 10. ožujka na redu je 432. emisija "Blues za vas".

Emisiju otvara sjajna SARI SCHORR sa pjesmom "New Revolution" koja dolazi sa njenog zadnjeg albuma uživo "Live in Europe', koji je službeno objavljen 6.ožujka preko Manhaton Records.

Rubriku MY CHOICE posvećujem prerano preminulom Little Charlie Batyju (1953. - 2020.).

Potom će, u večerašnjoj emisiji, po rubrikama nastupiti redom: RONNIE WOOD [With His Wild Five], ALBERT CASTIGLIA, MARY JO CURRY BAND.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA najavljujem koncert "LITTLE BAND REVOLUTION", koji će se održati u križevačkom Klubu Kulture, u subotu 14. ožujka 2020. od 21 h. Gošća u emisiji biti će Romana Orešnik – Romči s kojom ću malo popričati o svemu. A vi otkrijte zašto ćemo slušati i zagrebački band The Paints.
Najavljujem i 11th ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL (9. - 13. ožujka 2020). Kao i 11th Winter Party u koprivničkom Black Houseu gdje će bikere zabavljati polufinalisti ovogodišnjeg IBC-a sisački rock n' blues band Bluzy Threesome.

Nadalje u 432. emisiji nastupiti će i: PASCAL BOKAR, BEN RICE &RB STONE, VINCE NEADS, BILL BLUE i TOMÁS DONCKER.

Na kraju će emisiju zatvoriti CLARE FREE sa pjesmom "Bitch" koja dolazi sa njenog zadnjeg albuma "Where Are You Now", koji je službeno objavljen 6.ožujka preko Outlaw Pr.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi već punih 10 godina Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "BLUES ZA VAS" možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr

I na kraju, budite uvjereni da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok
Mladen Lončar - Mike