Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem interneta nas slušajte na RadioKrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama ili OVOG linka i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovoga utorka, 21. travnja na redu je 437. emisija "Blues za vas".

Unatoč situaciji oko virusa COVID-19 radio Križevci nastavlja emitirati specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas", ali će emisija biti programski drugačije koncipirana. Nadamo se da ćete svi doći na svoje i biti zadovoljni.

Evo tko će sve nastupiti 21. travnja u 437. emisiji "Blues za vas": THE REVEREND SHAWN AMOS & THE BROTHERHOOD, MICK CLARKE, STEVE HOWELL, DAN SUMNER & JASON WEINHEIMER, BLIND LEMON PLEDGE, BACKTRACK BLUES BAND, ZOE SCHWARZ BLUE COMMOTION, ALBERT CASTIGLIA, MAYA RAE, REVEREND FREAKCHILD, TOM GILBERTS, MISTY BLUES, DELTAPHONIC i SHAWN PITTMAN.

U RUBRICI HRVATSKA BLUES SCENA nastupaju: TOMISLAV GOLUBAN, koji je preko izdavačke kuće Spona Digital prošli tjedan objavio svoj drugi singl "Disappear for Good" s svog jedanaestog albuma "Memphis Light", i zagrebački BE SHARP BAND - promoviramo njihov novi, nastupni studijski album "Ashes" kojim su već skrenuli pozornost svih onih koji vole i prate ovaj glazbeni žanr.

Nadalje, u emisiji još će nastupiti THE PROVEN ONES s pjesmama sa svog novog albuma "You Ain't Done".

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "Don't Judge The Blues", kojom će ELIZA NEALS zatvoriti ovu večerašnju 437. emisiju BLUES 4U.

Nadam se da ćete uživati!

Ova emisija je posebna jer ponovo je u eteru moj glas. Dakle, sam vodim emisiju i odmah za početak pripremio sam vam samo pjesme koje su objavljene u razdoblju od 1. do 21.travnja, što samo pokazuje kakav status emisija BLUES 4U ima u svijetu, ali i kod nas u Hrvatskoj.

Ne propustite večernji od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz, emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na RadioKrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike