Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem interneta nas slušajte na RadioKrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama ili OVOG linka i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 5. svibnja, na redu je 439.emisija "Blues za vas".

Unatoč situaciji oko virusa Covid-19 radio Križevci nastavlja emitirati specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas".

Nadamo se da ćete svi doći na svoje i biti zadovoljni.

Evo tko će sve nastupiti 5.svibnja u 439. emisiji "Blues za vas": SHAWN PITTMAN, RUSTY ENDS & HILLBILLY HOODOO, MIKE ZITO, SISTER LUCILLE , MICK CLARKE, JOE LOUIS WALKER, MARY LANE , JIMMIE VAUGHAN , WATERMELON SLIM, LARKIN POE, MISTY BLUES, ELIZA NEALS, JOHN PRIMER & BOB CORRITORE, THE REVEREND SHAWN AMOS & THE BROTHERHOOD.

U RUBRICI HRVATSKA BLUES SCENA nastupaju: SHE BROUGHT ME GASOLINE, VANJA SKY,TOMISLAV GOLUBAN, SUNNYSIDERS,BE SHARP BAND i VOODOO RAMBLE.

Nadalje u emisiji još će nastupiti CASEY HENSLEY, dok sam kraj emisije ostaje za pjesmu "We'd Have A Love Sublime", kojom će ROOMFUL OF BLUES zatvoriti ovu večerašnju 439. emisiju BLUES 4U. Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz, emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na RadioKrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike