Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ovo je prva emisija nakon ljetne stanke od osam tjedana pa na početku emisije odajemo počast trojici glazbenika koji su preminuli za vrijeme dok novih emisija "Rock oko" nije bilo, nego su emitirane reprize ranijih emisija.

Emisiju otvara Emina Arapović skladbom koju potpisuje Rajko Dujmić kao skladatelj, a u podlozi slušamo instrumental "Novih fosila" istog autora. U nastavku se redaju još dvije pjesme "Novih fosila", to jest Rajka Dujmića s rock'n'roll i blues elementima, a nakon toga s četiri skladbe sjećamo se i Petera Greena.

"Noviteti By Mike" donose sjećanje na Roberta Jurčeca Muhu koji je također napustio životnu i glazbenu scenu za vrijeme ljetne pauze "Rock oka", preko pjesama bandova "Vulkan", "BeHaVe" i "Be Sharp Band", a onda nude nove pjesme bandova "The Paints" i "Vedran Božić & Rock Masters", te Romane Orešnik i Boba Dylana.

U trećem dijelu emisije redaju se Whitney Shay, Casey Hensley, "Be Sharp Band", "Sister Lucille" i Sari Schorr. Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Radija Križevci na 96,6 MHz.

31. kolovoza 2020. - od 19:30 do 21:30

https://radiokrizevci.hr/livestream/