Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 8. rujna, na redu je 449. emisija "Blues za vas". Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 448. emisiji "Blues za vas": CROOKED EYE TOMMY, ANDREW ALLI, ANTHONY GERACI, B.B. & THE BLUES SHACKS, CD WOODBURY, DAVE FIELDS, DOWNCHILD BLUES BAND, ERIC CLAPTON & FRIENDS, GREGG MARTINEZ, KIRSTEN THIEN, JD TAYLOR, SAVOY BROWN, JAY WILLIE & JAMES MONTGOMERY, JOHNNY BURGIN, BRIDGET KELLY BAND, JW-JONES.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA najavljujem "12th Croatian Blues Challenge" i prezentiram nova izdanja: "Dok plačeš i smiješ se" grupe VERVET i "Planet Cream (Live At Vintage Industrial Bar, Zagreb 28.11.2018) VEDRANa BOŽIĆa & ROCK MASTERSa.

Potom u emisiji još nastupaju: TBELLY, JOHN NÉMETH, CAROLYN FE, GWYN ASHTON, JONNY T-BIRD AND THE MPs ,JOHNNY & THE MONGRELS

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "It's The Monkeys Or Me", kojom LISA MANN zatvara večerašnju 449. emisiju BLUES 4U.

Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike