Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 15. rujna na redu je 450.emisija ''Blues za vas''. Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

Obzirom da jepred nama tako lijepi broj emisija, večerašnja ima specijalno izdanje naime, u goste nam dolazi Dubravko Vrcelj - Meri koji će urediti tri glazbena seta i s kojim ću se družiti u studiju i malo ćemo razgovarati, a puno više u eteru će odzvanjati odličan blues.
Evo tko će sve nastupiti u 450. emisiji ''Blues za vas'': ANTHONY GOMES , BEN LEVIN, BILL DURST , THORBJOR RISAGER & THE BLACK TORNADO, ALBERT CUMMINGS, LARKIN POE, LOUISIANA'S LEROUX, ROBERT JON AND THE WRECK, HEAD HONCHOS, JOHNNY BURGIN, LAYLA ZOE, CASEY HENSLEY, RORY GALLAGHER, JIMMY THACKERY AND THE DRIVERS, BIG JACK JOHNSON, i JIMMY HENDRIX.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu '' Nowhere To Go'' kojom ERIC JOHANSON zatvara ovu večerašnju 450. emisiju BLUES 4U..

Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike