Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 22.rujna na redu je 451.emisija "Blues za vas". Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.
A evo tko će sve nastupiti u 451. emisiji "Blues za vas": ERIC JOHANSON, PAUL GILLINGS, JONAS SCOTT COWAN, GREGG MARTINEZ, THE ALLMAN BETTS BAND, HURRICANE RUTH, ERIC CLAPTON & FRIENDS, GINA SICILIA, JOHNNY & THE MONGRELS, LAYLA ZOE, JW-JONES, KIRSTEN THIEN, SAM JOYNER, RED'S BLUES.
U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA najavljujem "12th Croatian Blues Challenge" i prezentiram novi album "Planet Cream (Live At Vintage Industrial Bar, Zagreb 28.11.2018) VEDRANa BOŽIĆa & ROCK MASTERSa i najavljujem njihovo skorašnje gostovanje u emisiji "Blues za vas"
Potom u emisiji još nastupaju: VANESSA COLLIER,ANTHONY GOMES, NIGEL BARKER, WALTER TROUT, A BAND CALLED SAM i ANDY WATTS.
Sam kraj emisije ostaje za pjesmu " Half a Nothing" kojom THE LUCKY LOOSERS zatvaraju ovu večerašnju 451. emisiju BLUES 4U.
Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike