Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 29. rujna na redu je 452.emisija "Blues za vas". Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 451. emisiji "Blues za vas": VICTOR WAINWRIGHT & THE TRAIN, TOM GILBERTS, SAVOY BROWN, DIONE TAYLOR, VANESSA COLLIER, ANDY WATTS, ERIC CLAPTON & FRIENDS, ERIC JOHANSON, MALAYA BLUE, KURT ALLEN, ELVIN BISHOP & CHARLIE MUSSELWHITE, THE RAGTIME RUMOURS i BETTE SMITH.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA ugostio sam Vedrana Božića slušati ćete I dio našeg razgovora i glazbu za vas bira uporavo on sam. Dakle kao što sam i najavljivao kreće promocija albuma "Planet Cream (Live At Vintage Industrial Bar, Zagreb 28.11.2018, koje je 18.srpnja objavila Croatia Records.

Potom u emisiji još nastupaju: PETER KARP, ANTHONY GOMES, LlOYD JONES, JEFF CHAZ, COPPERHEAD COUNTY, ROBERT JON AND THE WRECK, CHRIS CAIN i SCOTT WEIS BAND.
Sam kraj emisije ostaje za pjesmu " Rise Up " kojom HARPER AND MIDWEST KIND zatvaraju ovu večerašnju 452. emisiju BLUES 4U.
Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike