Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 6. listopada na redu je 453. emisija "Blues za vas". Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 453. emisiji "Blues za vas": HARPER AND MIDWEST KIND, REESE WYNANS AND FRIENDS, BETTE SMITH, BIG PACIFIC, SCOTT WEIS BAND, BLUES PILLS, ERIC CLAPTON & FRIENDS, ERIC JOHANSON, KAT RIGGINS, KURT ALLEN, ELVIN BISHOP & CHARLIE MUSSELWHITE i THE RAGTIME RUMOURS.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA ugostio sam Vedrana Božića slušati ćete II dio našeg razgovora i glazbu za vas bira uporavo on sam. Dakle, kao što sam i najavljivao kreće promocija albuma "Planet Cream (Live At Vintage Industrial Bar, Zagreb 28.11.2018, koje je 18.srpnja objavila Croatia Records.

Potom u emisiji još nastupaju: THE OLD RAMBLERS, ANTHONY GOMES, MANDALYN, NORMAN BEAKER i CARVIN JONES BAND.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "You're Not That Good For Me To Cry" kojom SUNNYSIDERSI zatvaraju ovu večerašnju 453. emisiju BLUES 4U.
Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike