Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 17.studenog na redu je 459. emisija "Blues za vas". Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 459. emisiji "Blues za vas": THE MEZCAL MOON, BRANKO BOGUNOVIĆ-PIF , REGINA BONELLI, ANNIKA CHAMBERS & DERRICK PROCELL, LAURA RAIN AND THE CAESARS, RUST RED ROMANCE, SISTER LUCILLE, DAVE SPECTER & BILLY BRANCH, KID RAMOS & BOB CORRITORE, THE ALLMAN BETTS BAND, JEREMIAH JOHNSON, JOHN NÉMETH, JOE BONAMASSA, BEN LEVIN, SHEMEKIA COPELAND, KIM WILSON, ALASTAIR GREENE i ANTHONY GOMES.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA slušamo pojednike ovogodišnjeg 12th CBCa u obje kategorije: solo/duo - BOK BLUES! U kategoriji bandova – EDI EAST TRANCE BLUES. Slušamo i IVANA GROBENSKOG i BEBE NA VOLE.

U emisiji još će nastupiti: SHAUN MURPHY, BOB MARGOLIN, KEVIN BURT, LAURA TATE, KAI STRAUSS & THE ELECTRIC BLUES ALL STARS i RORY GALLAGHER.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "Help Me" kojom ELVIN BISHOP & CHARLIE MUSSELWHITE, zatvaraju ovu večerašnju 459.emisiju BLUES 4U i koja se nalazi na njihovom albumu "100Years Of Blues" kojeg je 25.rujna objavila izdavačka kuća Alligator Records.
Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici