Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih 11. godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 19. siječnja, na redu je 469. emisija "Blues za vas", koja se vraća svojoj programskoj shemi.

Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 469.emisiji "Blues za vas": VERONICA LEWIS, DEREK AND THE DOMINOS, WILY BO WALKER, EDI EAST TRANCE BLUES, DUKE ROBILLARD & FRIENDS, LAYLA ZOE, K.WALTERS i SAMANTHA MARTIN& DELTA SUGAR.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA ugostili smo Romanu Orešnik –Romchi vrlo zanimljiva priča a još više prigodni glazbeni odabir.

U emisiji još će nastupiti : JANIS JOPLIN, CASEY HENSLEY Feat.LAURA CHAVEZ, BEAUWATER, RONNIE EARL & THE BROADCASTERS, THE BLUESBONES, HENRY GRAY & BOB CORRITORE, LARKIN POE, PAUL GILLINGS, SHAUN MURPHY, KENNY WAYNE SHEPHERD, JAMES PACE BAND i GREG SOVER BAND.

Za kraj ostavio sam pjesmu "Fool For You" kojom će JOYANN PARKER zatvoriti večerašnju 469.emisiju "Blues za vas". Pjesma nam dolazi sa njenog novog studijskog albuma "Out of the Dark",koji će biti službeno objavljen 12.veljače 2021. godine
Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike