Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 11 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 9. veljače, na redu je 471. emisija "Blues za vas", koja će ponovo imati svoje specijalno izdanje. Naime, pored nekih standardnih rubrika nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 471. emisiji "Blues za vas": SELWYN BIRCHWOOD, ANDREW ALLI, CHRIS CAIN, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS, CHRISTONE "KINGFISH" INGRAM, JP SOARS, KAT RIGGINS, KIRK FLETCHER, LARKIN POE, JOHN NÉMETH i SHEMEKIA COPELAND.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA ugostili smo Predraga Lovrinčevića - Lovru, koji i za vas bira glazbu Harpoon Blues Banda, In Roots i banda 058.

U emisiji još će nastupiti: ATOMIC 44s, SKYLAR ROGERS, SKAGE, EARLY TIMES & the HIGH ROLLERS, JP WILLIAMS BLUES BAND featuring EKAT PEREYRA, SAVOY BROWN, TINSLEY ELLIS MIKE ZITO & FRIENDS (Joe Bonamassa), PETER PARCEK i WALTER TROUT.

Za kraj ostavio sam pjesmu"Man Sized Job" kojom će SHAUN MURPHY zatvoriti večerašnju 471.emisiju "Blues za vas". Pjesma nam dolazi sa njenog novog studijskog albuma " Flame Still Burns"objavljenog prošle godine preko Vision Wall Records.

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike