Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 11 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 23. veljače, na redu je 473. emisija "Blues za vas", koja će ponovo imati svoje specijalno izdanje. Naime, pored nekih standardnih rubrika nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 473. emisiji "Blues za vas": JP WILLIAMS BLUES BAND FEATURING EKAT PEREYRA, VERONICA LEWIS, KING SOLOMON HICKS, JOSE RAMIREZ, RYAN PERRY, BETTY FOX BAND, CASEY HENSLEY Featuring LAURA CHAVEZ, KID ANDERSEN, CHRIS CANE, KIRK FLETCHER, CHRISTONE "KINGFISH" INGRAM, .JASON RICCI, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS BILLY BRANCH & THE SONS OF BLUES, KIM WILSON.
U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA ponovo smo ugostili Predraga Lovrinčevića –Lovru, koji i za vas bira glazbu Harpoon Blues Banda, In Roots i banda 058.

U emisiji još će nastupiti : REV. PEYTON'S BIG DAMN BAND, BRAD CURTIS, TREVOR B. POWER ZDENKA KOVAČIČEK i JOE LEWIS BAND.

Za kraj ostavio sam da čujete po jednu pjesmu sa albuma koji su nominirani za 42nd Blues Music Awards (BMA) u kategoriji BLUES ALBUM GODINE a izvođači su: BOBY RUSH, SHEMEKIA COPELAND, RONNIE EARL & THE BROADCASTERS, SUGAR RAY & THE BLUETONES Feat. LITTLE CHARLIE i ELVIN BISHOP & CHARLIE MUSSELWHITE.

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike