Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 11 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 16. ožujka na redu je 476. emisija "Blues za vas", koja je sada već "ufurana" u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici "AKO STE PROPUSTILI" nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 477. emisiji "Blues za vas": SHAWN PITTMAN, 8 BALL AITKEN, SKAGE ALLY VENABLE, JOE LEWIS BAND, KENNY WAYNE SHEPHERD, KAT DANSER, TREVOR B. POWER, DUKE ROBILLARD & FRIENDS i MISTY BLUES.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam po drugi puta dolazi naša proslavljena glazbena diva, dobitnica ovogodišnje nagrade PORIN za životno djelo gđa. ZDENKA KOVAČIČEK s kojom je razgovor vodila, na moju zamolbu, naša radijska voditeljica Ivana Mamula i pred vama je večeras II. dio te priče, a sama gđa. Zdenka bira glazbu za vas!

U emisiji još će nastupiti: BLu ACiD feat JOHN BLAKE, THE MIGHTY KLUCKS, ELECTROBLUESSOCIETY feat BOO BOO DAVIS, ROGER HAMMER, CURTIS SALGADO, NORMAN BEAKER, JOANNA CONNOR i LAYLA ZOE.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu "Baby Put On Your Mask" koja nam dolazi s njegovog zadnjeg studijskog albuma "Tin Foil Hat", a koji je objavljen 12. ožujka od strane njegove izdavačke kuće PCP i uz svjetsku radijsku promociju Frank Roszak Radio Promotions.

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike