Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 12 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole samo dobru glazbu.

Večeras će za vas u 520. emisiji "Blues za vas" nastupiti: MIKE GULDIN, DAVID LUMSDEN. Slijedi moj TRIBUTE to DAVID "GUITAR SHORTY" KEARNEY (September 8, 1934 - April 20, 2022).

Dalje ide prezentacija nominiranih po kategorijama za 43rd BLUES MUSIC AWARDS - najprestižniju glazbenu nagradu, kada je u pitanju blues glazba. Večeras prezentiram kategoriju BLUES ROCK ARTIST (BLUES ROCK IZVOĐAČ) sa svih pet nominiranih: Joanne Shaw Taylor, Ana Popovic, Albert Castiglia, Tinsley Ellis i Tommy Castro.

Nadalje, pred vama su: NIGHTHAWKS, MICK SIMPSON i EDGAR WINTER Feat. JOE BONAMASSA.

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA i večeras nam sviraju uživo BOK BLUES, naši predstavnici HBS-sa na ovogodišnjem 37th IBCu, a prije svirke malo razgovaramo.

b7

bok blues

hara 1

IMG 086132a9c028fde240bac6c40fcb97fa V

meri i bok 2

MIke i Bok

Najavljujem promociju zadnjeg albuma "U momentu" Mićo i Mačke u petak 29.4. imaju koncert u Routeu 66. Nudim vam kako su sjajno STEVE BAILEY Feat. MISSISSIPPI MacDONALD odsvirali SBW II. S nama u emisiji je ponovno ODIN, uvjerite se sami zašto ga je pogledalo preko 16.000 posjetilaca.

Slijedi čista EKSKLUZIVA. Naime, Bosak & The Second Hand Band izvode dvije stvari s novog albuma "Studio Session Live From Sunday Studios", kojeg btw, objavljuje 2.svibnja Nota Bene Records.

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu: "United We Stand" s albuma "Badder to the Bone", koji je objavljen 23. ožujka 2022. preko  E-H Records LLC  a sve to potpisuje nevjerojatna ELIZA NEALS.

I, stoga, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike