Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 12 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak, 3. svibnja, na redu je 521. emisija "Blues za vas" i nadam se da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Večeras će za vas, u 521. emisiji "Blues za vas", nastupiti: ELIZA NEALS, MIKE GULDIN, EDGAR WINTER Feat. Kenny Wayne Shepherd i John McFee, HOROJO TRIO,
VANEESE THOMAS, POPA CHUBBY i TRUDY LYN.

Dalje ide prezentacija nominiranih po kategorijama za 43rd BLUES MUSIC AWARDS - najprestižniju glazbenu nagradu kada je u pitanju blues glazba. Večeras prezentiram kategoriju INSTRUMENTALIST HARMONICA (INSTRUMENTALIST-USNA HARMONIKA), u kojoj su nominirani:
Billy Branch
Bob Corritore
Jason Ricci
Brandon Santini
Kim Wilson

Svaki od nominiranih izvodi nam jednu pjesmu.

Slijedi EKSKLUZIVNA promocija albuma "Studio Session Live From Sunday Studios", Bosak & The Second Hand Banda.

Mike 1

Mike 1

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA i večeras nam u goste stiže Vid Kotarski, koji već duže vrijeme svira s Tomislavom Golubanom. Malo spike, a potom 4 stvari po Vidovom izboru!

Slušamo još: NIGHTHAWKS, DANu FUCHS, ANN PEEBLES & THE HI RHYTHM SECTION i Mićo & Mačke.

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije, nudim vam da čujete pjesmu/singl: "Reci novom danu zdravo" s nadolazećeg albuma. Bend je 4 HOMBRES & FLOWERY!.

I, stoga, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike

IzvještajiHabib Koite nastupio na 4. Backstageu


Inciter predstavili novi album u Hard Placeu


Novigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Malady Lane prekratko, ali odlično


Gogol Bordello razvalili Main Stage