Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 12 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak, 3. svibnja, na redu je 521. emisija "Blues za vas" i nadam se da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Večeras će za vas, u 521. emisiji "Blues za vas", nastupiti: ELIZA NEALS, MIKE GULDIN, EDGAR WINTER Feat. Kenny Wayne Shepherd i John McFee, HOROJO TRIO,
VANEESE THOMAS, POPA CHUBBY i TRUDY LYN.

Dalje ide prezentacija nominiranih po kategorijama za 43rd BLUES MUSIC AWARDS - najprestižniju glazbenu nagradu kada je u pitanju blues glazba. Večeras prezentiram kategoriju INSTRUMENTALIST HARMONICA (INSTRUMENTALIST-USNA HARMONIKA), u kojoj su nominirani:
Billy Branch
Bob Corritore
Jason Ricci
Brandon Santini
Kim Wilson

Svaki od nominiranih izvodi nam jednu pjesmu.

Slijedi EKSKLUZIVNA promocija albuma "Studio Session Live From Sunday Studios", Bosak & The Second Hand Banda.

Mike 1

Mike 1

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA i večeras nam u goste stiže Vid Kotarski, koji već duže vrijeme svira s Tomislavom Golubanom. Malo spike, a potom 4 stvari po Vidovom izboru!

Slušamo još: NIGHTHAWKS, DANu FUCHS, ANN PEEBLES & THE HI RHYTHM SECTION i Mićo & Mačke.

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije, nudim vam da čujete pjesmu/singl: "Reci novom danu zdravo" s nadolazećeg albuma. Bend je 4 HOMBRES & FLOWERY!.

I, stoga, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike