Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Na datum ove emisije, 28. studenoga 1978. godine grupa "The Blues Brothers" koja je nastala za potrebe televizijske emisije i kasnije snimanje istoimenih filmova, objavila je svoj prvi album, "Briefcase of Blues", koji se sastojao od snimaka uživo. Na početku emisije slušamo četiri pjesme s tog albuma.
Grupa "The Allman Brothers Band" točno prije samo mjesec dana, 28. listopada, objavila je snimku svojih izvedbi na koncertu u Pittsburghu u Pennsylvaniji 17. siječnja 1971. godine. S tog albuma, koji se s razlogom zove "Syria Mosque", slušamo također četiri pjesme. Slijede četiri pjesme kanadske grupe "April Wine" s njihovog posljednjeg do sada studijskog albuma, "Roughly Speaaking", objavljenog 28. studenoga 2006. godine. Prvi sat emisije završava s četiri pjesme koje je australska autorica pjesama, gitaristica i pjevačica Orianthi objavila na svom novom albumu, "Rock Candy", 14. listopada ove godine. Instrumentale, također s tog albuma, slušat ćemo u podlogama prvoga sata emisije i na kraju u odjavi emisije.
U drugom satu emisije koji uređuje i vodi Dubravko Vrcelj Meri nižu se "Uriah Heep", u "Blues Partyju" "Bubba and the Big Bad Blues" i John Mayall, te na kraju Tinsley Ellis i Mike Zito. Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Radija Križevci na 96,6 MHz.
 
28. studenoga 2022. - od 19:30 do 21:30

IzvještajiChui u Petom kupeu


Mjuzikl "Ljepotica i zvijer"


Lutke na koncu @ Tvornica kulture


Kratko i upečatljivo iskustvo


Bosak & The Second Hand Band Live In Vidra Theater


Lačni Franz u Hard-Placeu


Cinkuši u močvari obilježili kraj godine


Komemoracija u HNK za Massima


Urban&4 u Saxu - sutra ćemo pričati!


Slavonski božićni domjenak na malo drugačiji način


Zagorski pankeri proslavili kraj godine


Partibrejkers u Vintageu


Zeal & Ardor u Močvari


Zimski MUF rastopio Hard Place


Widowspeak supp. Camille Camille


Odinova večer južnjačkog rocka


Vojko V u Tvornici


Stoneraj na najjače


Kries užario prepunu Močvaru


Milky Chance održali koncert u zagrebačkoj Tvornici