Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Na datum ove emisije, 28. studenoga 1978. godine grupa "The Blues Brothers" koja je nastala za potrebe televizijske emisije i kasnije snimanje istoimenih filmova, objavila je svoj prvi album, "Briefcase of Blues", koji se sastojao od snimaka uživo. Na početku emisije slušamo četiri pjesme s tog albuma.
Grupa "The Allman Brothers Band" točno prije samo mjesec dana, 28. listopada, objavila je snimku svojih izvedbi na koncertu u Pittsburghu u Pennsylvaniji 17. siječnja 1971. godine. S tog albuma, koji se s razlogom zove "Syria Mosque", slušamo također četiri pjesme. Slijede četiri pjesme kanadske grupe "April Wine" s njihovog posljednjeg do sada studijskog albuma, "Roughly Speaaking", objavljenog 28. studenoga 2006. godine. Prvi sat emisije završava s četiri pjesme koje je australska autorica pjesama, gitaristica i pjevačica Orianthi objavila na svom novom albumu, "Rock Candy", 14. listopada ove godine. Instrumentale, također s tog albuma, slušat ćemo u podlogama prvoga sata emisije i na kraju u odjavi emisije.
U drugom satu emisije koji uređuje i vodi Dubravko Vrcelj Meri nižu se "Uriah Heep", u "Blues Partyju" "Bubba and the Big Bad Blues" i John Mayall, te na kraju Tinsley Ellis i Mike Zito. Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Radija Križevci na 96,6 MHz.
 
28. studenoga 2022. - od 19:30 do 21:30
https://radiokrizevci.hr/livestream/