Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz "prigorskog radija", odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to! Kao što znate, svakog utorka, u večernjem terminu od 20.00 do 22,00h, pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 14 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati, u redovnoj shemi programa "prigorskog radija" emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak, 19. veljače, na redu je 582. emisija "Blues za vas" i nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.

Večerašnja emisija ima najavu početka promocije "1. KŽ BLUES FESTa" (1. Križevci Blues Festivala), a tu je i najava skorašnjeg koncerta Sunnysidersa u Saxu - klubu hrvatskih glazbenika 15. veljače 2024. godine.

Evo tko će sve večeras za vas nastupati: TINSLEY ELLIS, DEAN ZUCCHERO, THE SMOKE WAGON BLUES BAND,MICK CLARKE, BOOGIE BEASTES i SUE FOLEY.

Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta pred vama je kategorija:TRADICIONALNI BLUES ALBUM GODINE: i tu će nastupiti : JOHN PRIMER, MONSTER MIKE WELCH, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, TAJ MAHAL i THE CASH BOX KINGS.

Nakon toga dalje nastupaju: DANIELLE NICOL i PAUL REED SMITH EIGHTLOCK.

U rubrici Hrvatska blues scena kreće i najava promocije "1. Križevci Blues Festivala" koji će se održati zadnji vikend u kolovozu. Večeras se priča vrti oko Kreše Oremuša, Small House Brown i Doc Johnsona.

U večerašnjoj 582. emisiji Blues za vas još će nastupiti: JJ GREY & MOFRO, AMISTY BLUES (feat. EARLEY TIMES) i SETH JAMES.

Obilježavam i 10. godina rada i djelovanja izdavačke kuće Nola Blue Records i promotivne kuće Blind Raccoon. Album "V.A. -Breakin' News Ten Years Of Blues", 16.veljače objavili su Nola Blue Records i Blind Raccoon a za vas nastupaju : BENNY TURNER, JOHN NEMETH i CLARENCE SPADY.

Na samom kraju slušamo skladbu " River" koja nam stiže s albuma "Fated,", koji je službeno objavljen 16.lipnja prošle godine za izdavačku kuću Forty Below Records. Naravno iza svega stoji glazbenik Jeau James.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu "prigorskog radija", na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati "Blues za vas" reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. Link: https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - MikeIzvještajiMariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici