Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

LUST for life

Izdanje koje mnogi nestrpljivo iščekuju još od veljače ove godine konačno je ugledalo svjetlo dana - od danas je i hrvatskoj publici dostupan novi studijski album Lane Del Rey - „Lust For Life“. Album je u digitalnom obliku moguće preslušati putem Deezer i Google Play glazbenih platformi.

I s ovim albumom Lana Del Rey je predstavila dašak promjene, u usporedbi s prethodnicima, no još uvijek zadržavajući zaštitne motive melankolije i usporenog tempa, s daškom hollywoodske vintage energije.  

Uz Lanu, izvršnu produkciju albuma potpisuje njen dugogodišnji suradnik Rick Nowels, a na popisu producenata za pojedine pjesme našla su se i vrlo zvučna imena – Benny Blanco, Max Martin, Emile Haynie… Osim navedenih producenata, u kreiranju ovog albuma sudjelovala su i interesantna izvođačka imena; uz već dobro poznato gostovanje The Weeknda u naslovnoj “Lust For Life”, kao gosti se pojavljuju A$AP Rocky, Playboi Carti, Stevie Nicks te Sean Lennon.

Osim novim albumom, Lana Del Rey je fanove putem svojih društvenim mreža iznenadila i gotovo neočekivanom objavom nastupa u čuvenoj londonskoj koncertnoj dvorani O2 Academy Brixton, koji će se održati 24. srpnja.