Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

frenkie spot

Nakon što su nedavno fanove razveselili s videospotom za pjesmu „Viša srednja klasa“, Frenkie, Kontra i Indigo ne miruju ni tijekom ljeta. Tako su danas objavili novi, šesti po redu videospot sa zajedničkog albuma „Putanja“.

Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo - u pjesmi i videospotu za pjesmu „Malkice“. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa, a dostupan je na službenom FMJAM YouTube/Vevo kanalu i niže u video prilogu.

„Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako osobna, po prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa kćerkama!“, otkrio je Frenkie.

Saznajemo također da Frenkie, Kontra i Indigo uveliko rade na nastavku zajedničkog albuma „Putanja“. Plan je da u rujnu uđu u studio, i kao i prošli put, u par dana snime cijeli album. Gdje će se nastavak snimati nisu htjeli otkriti, ali s obzirom da se „Putanja“ snimala u Berlinu, za očekivati je i da nastavak bude realiziran na posebnoj lokaciji.