Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mia d

Mia Dimšić, jedna od najpopularnijih mladih pjevačica i kantautorica u Hrvatskoj, nastavlja predstavljati singlove s debitantskog albuma "Život nije siv". Nova pjesma je svojevrsna oda kiši za koju je glazbu i tekst napisala sama Mia, a aranžman Branimir Jovanovac Bani.

Za "Kišu" je snimljen i videospot u režiji Borisa Sekulića, dobitnika Porina za prošlogodišnji Mijin spot "Život nije siv". U spotu se glazbenica na tren sklonila od kiše – u vintage telefonsku govornicu. Iz nje promatra kišu i nakon što otkrije sve njezine dobre strane, izlazi iz govornice i uživa u svakom trenutku, zajedno sa svojim bendom. Biti s instrumentima na kiši i nije sigurna opcija, ali uz novi singl Mije Dimšić sve je bezopasno!

Još jedna odlična godina za ovu mladu glazbenicu dolazi kraju, a kulminirat će albumom božićnih pjesama koji je u nakladi Croatia Recordsa u fazi završetka. Mia se trenutno priprema za veliki božićni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koji je pod nazivom "Život nije siv" namijenjen i malima i velikima. Koncert će biti održan u nedjelju, 3. prosinca s početkom u 18 sati.

Ulaznice za koncert su u prodaji na web stranici ulaznice.hr

Spot koji je jučer premijerno prikazan pogledajte niže.