Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

FKI

Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju novi zajednički singl „Đe Će Ko“, kojim najavljuju iščekivano izdanje „Egzil“. Pjesma je dostupna u digitalnom obliku, putem Deezera i Google Playa, a spot možete pogledati niže u video prilogu.

Nova pjesma energičan je uvod, ali i uvid u iščekivano izdanje „Egzil“, a stih 'pusti da bas drobi' savršeno opisuje flow najavnog singla. Inovativnu produkciju singla potpisuje Indigo, a Frenkie i Kontra zvuče agresivno i samouvjereno. Finalni mix pjesme snimane u Japanu potpisuje Ryu Kawashima, a za master je odgovoran Mischa Janisch (Sunshine Mastering, Beč).

FrenkieKontraIndigo DjeCeKo

Videospot singla „Đe Će Ko“ također je sniman u Japanu, točnije u Tokiju, pod redateljskom palicom Maria Ilića, a dostupan je putem službenog YouTube/VEVO kanala FM Jam trojca:

Nešto više od godinu dana nakon objave hit albuma „Putanja“, Frenkie, Kontra i Indigo se vraćaju i donose 13 novih pjesama koje odišu samouvjerenošću. Proces stvaranja izdanja „Egzil“ trajao je godinu dana, a uspjeli su ga snimiti u svega pet dana. Sve pjesme snimljene su u Tokiju, a predvodi ih novi singl „Đe Će Ko“ – pjesma kao stvorena za početak putovanja u svijet koji je stvorio „Egzil“. Iščekivano studijsko izdanje hrvatskoj je publici dostupno u digitalnoj prednarudžbi putem Google Playa.