Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Clutch 01Clutch, američki underground rock prvaci koji se vraćaju Tvornicu kulture u nedjelju, 9. prosinca 2018. izdali su video za „How To Shake Hands“ s njihovog nadolazećeg albuma „Book Of Bad Decisions“. Album će biti u prodaji od 7. rujna ove godine a naslijediti će njihov album iz 2015. – „Psychic Warfare“.

Govoreći o novom albumu, basist Dan Maines je izjavio da naslov albuma obuhvaća sve, tj., da je sve uokvirio te da zvuči – heavy. Pjevač Neil Fallon je dodao da je nasloviti album kao dati ime djetetu. Prvo mu je bio odbojan, no onda je shvatio da je svaka pjesma na albumu ustvari poglavlje knjige loših odluka.

Podsjetimo da je Clutchov premijerni dolazak u Hrvatsku u ljeto 2016. prvotno bio planiran u klubu Močvara i rasprodan u svega 4 dana, nakon čega je preseljen u Tvornicu kulture za koju su se sve ulaznice prodale mjesec dana uoči održavanja. Nakon koncerta band je više puta istaknuo da im je zagrebački nastup bio jedan od najdražih u posljednjih nekoliko godina te i ovoga puta Zagrebu daju jedini datum u regiji na nadolazećoj turneji. Grupa će ovoga puta Europu obići na promociji novoga albuma čiji je izlazak planiran ovog proljeća. Album ipak malo kasni, a popis pjesama s njega je:

1. Gimme The Keys
2. Spirit Of ’76
3. Book Of Bad Decisions
4. How To Shake Hands
5. In Walks Barbarella
6. Vision Quest
7. Weird Times
8. Emily Dickinson
9. Sonic Counselor
10. A Good Fire
11. Ghoul Wrangler
12. HB Is In Control
13. Hot Bottom Feeder
14. Paper & Strife
15. Lorelei

Ulaznice za koncert su 150 kuna, a ukoliko ulaznica ostane, na dan koncerta cijena će im biti 180 kn.

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr