Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

zp

Turneja pod nazivom “Zoran pjeva Arsena”, kojom Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group promoviraju istoimeni album, krenula je u svibnju iz Opatije, nastavila se spektakularnim koncertima u Labinu, Zagvozdu, Vinkuranu i Šibeniku, a za kraj godine najavljena su četiri koncerta - Beogradu, Novom Sadu, Sisku i ekskluzivna koncertna promocija u fantastičnom ambijentu zagrebačke Laube u subotu 7. prosinca.

"Imam tek nekoliko pjesama koje se ponekad sviraju na svadbama, ali onih za razvod imam kol’ko oćeš!," rekao mi je jednom Arsen, a kao prvu i najbolju pjesmu za razvod, postavio je baš "Otkako te ne volim".

Ja dodajem i upute za upotrebu: Pjesma se sluša i pjeva obavezno solo. Ako se slučajno, iz meni nepoznatih razloga pjeva u duetu, za vrijeme izvođenja pjevačima je kontakt očima strogo zabranjen.” Zoran Predin

Album “Zoran pjeva Arsena”, 40. album (!) u Predinovoj impozantnoj glazbenoj karijeri, objavljen je u veljači slavljeničke godine u izdanju Croatia Recordsa kao posveta najvećem hrvatskom kantautoru Arsenu Dediću.

Za Arsena Dedića Predina veže dugogodišnje prijateljstvo, a velikog autora. Osjećao ga je ne samo kao prijatelja, već i kao mentora, starijeg brata, svoju srodnu poetsku dušu. Predin je odabrao dvanaest pjesama koje su snimljene u gypsy swing aranžmanima, a njegova dugogodišnja suradnja s Damirom Kukuruzovićem i njegovim Django Group omogućila mu je da svoju ideju ostvari na najbolji mogući način. U novim aranžmanima violinista Bruna Urlića i Zorana Predina, Arsenovi klasici podjednako oduševljavaju i Arsenovu i Predinovu publiku.

Cijena 'early bird' ulaznica za koncert u Laubi do kraja listopada iznosi 125 kuna.

U studenom cijena iznosi 145 kuna, dok će u prosincu, neposredno prije koncerta, iznositi 165 kn.