Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OCEAN

Splitska grupa Ocean, predstavlja novi singl PREVARA, dinamičan dalmatinski shuffle blues u odličnoj vokalnoj izvedbi prima-violinistice splitskog HNK Marice Vilibić.

Pjesma na kojoj su svi instrumenti snimljeni uživo sudjelovali su najbolji splitski glazbenici dok je produkcija mix i mastering povjeren slavnom britanskom producentu Sefi Carmelu (Simple Minds, BB king, Rod Stewart).

Grupa novim singlom najavljuje stilski zaokret prema urbanom pop-rock žanru i početak snimanja novog albuma na relaciji Split-Sarajevo-Amsterdam-New York i u suradnji s vrhunskim domaćim i stranim producentima poput Phila Andersona, Petera Dowseta (abbey road institute), Sefi Carmel, Mahir Sarihodžić i Andres Mayo i mnogi drugi.

Bend trenutno priprema veliki promotivni koncert u Lisinskom tijekom prosinca na kojem će svojim fanovima predstaviti singlove s tek objavljenog duplog albuma KAD ME POGLEDAŠ. Tijekom listopada bend će na direktan poziv organizatora nastupiti nastupiti na festivalu u daruvaru sa pjesmom SVE ŠTO VOLIM TVOJE OČI ČUVAJU za koju je grupa nedavno snimila i službeni video spot u režiji Matka Petrića koji možete pogledati niže.