Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

tisina remix

Velika uspješnica zagrebačke kantautorice Sare Renar, pjesma "Tišina", upravo je pod etiketom Aquarius Recordsa objavljena u jednom novom, modernom i za hrvatske prilike zapravo prilično nesvakidašnjem izdanju.

Remix je to sve uspješnijeg splitskog producentskog i DJ dvojca Outcome, snimljen ove godine u njihovom studiju i uspješno proteklih mjeseci testiran na brojnim hrvatskim i inozemnim plesnim podijima.

"Oduvijek smo htjeli napraviti snažnu pjesmu s hrvatskim vokalom i modernim melodičnim zvukom, a Sarina "Tišina" za to je bila idealna. Eksperimentirali smo s njom u studiju, igrali se i u nekom trenutku počeli je puštati publici kroz naše DJ setove ili dio repertoara naših prijatelja poput Lawrence Kleina, kojemu se stvar jako svidjela", kažu momci iz Outcomea.

Reakcija publike bila je sjajna i autori su zaključili da je možda došlo vrijeme da projekti takve vrste, a melodična elektronika s ovako jakim vokalima na globalnoj sceni melodične elektronike odavno je hit, konačno zažive i u Hrvatskoj.

"Kontaktirali smo Saru, čiji rad otprije štujemo i pratimo njezinu karijeru, pokazali joj materijal i zajedno realizirali ovo remix izdanje koje će se, vjerujemo, svidjeti mnogima", zaključuju splitski autori uvjereni da će kombiniranjem snažnih melodija i predivnog Sarina glasa ovim izdanjem predstaviti publici europskih i svjetskih klubova jedan moćan, svjež i posve drukčiji hrvatski glazbeni proizvod.

Moderna dalmatinska melankolična rapsodija oslonjena na zavodljivi vokal Sare Renar, koja je dostupna na svim svjetskim servisima putem Aquarius Recordsa, produkt je autorske renesanse koju Outcome upravo proživljava. Njihova produkcija postaje sastavnim dijelom DJ setova brojnih velikih artista i odavno nadilazi hrvatske granice, a objavljuju je renomirane svjetske izdavačke kuće kao što su Binofold i MoBlack Records.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici