Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Rock and roll/punk bend Madresi snimio je spot za novi singl “Parking mina”, koji će se naći na njihovoj kompilaciji „Rock and roll nije mrtav a kamoli punk“ u obliku kasetnog izdanja.

Kompilacija, pored novog singla, obuhvaća i pjesme s njihova dosadašnja 3 albuma: „Odvedi me odavde“, “Prodajem emocije“,”Alergija na zlo“, kao i singlove: „Poltron“, „Rijaliti i njegovi fanovi“ , „Žardinjerija“ i „Nisam oran biti ljubomoran“. Ovaj best of zrenjaninskih Ramonsa bit će objavljen za izdavačku kuću „Miner records“ s kojom bend ima odličnu suradnju.

„Parking mina“ govori o jednoj tragi-komičnoj situaciji s kojom se većina ljudi susrela bar jednom u životu, ali isto tako simbolično ukazuje i na jedan vid socijalne nepravde gdje mnogi revni građani nakon podmirenih državnih nameta ostaju u situaciji da “jedva krpaju kraj s krajem”, za razliku od onih privilegiranih koji te iste namete izbjegavaju, naravno, bez ikakvih posljedica, što svakako doprinosi njihovom bahatom luksuznom životu.

Scenarij, režiju i montažu potpisuju Vladimir Maksimović i Kristina Bojanić, a u spotu igraju: Nađa Rudić, Kristina Bojanić, Igor Blanuša, Nenad Ivanić, Darko Gađanski, Vladimir Maksimović i kuče Laki."