Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Suradnja između dva glazbenika ostvarena je za potrebe soundtracka animiranog filma "Trolls World Tour", nastavku mega popularnog animiranog filma "Trolovi", a u kojem Justin Timberlake igra naslovnu ulogu te je i izvršni producent soundtracka. Pjesmu poslušajte u nastakvu.

U razgovoru sa Zane Lowe u njezinoj emisiji Apple Music Beats 1, Timberlake je o suradnji kazao: Nadam se da neće zamjeriti što ću ovo reći, ali razgovarali smo o mogućem zajedničkom projektu. Razgovarali smo i, da, on je također zaposlen čovjek. Rekao sam mu: "Moraš uživati u trenutku, brate". Odsvirao mi je novu pjesmu drugoga dana. Taj čovjek je tako nadaren. Tako je dobar.

Soundtrack filma uključivat će izvedbe glazbenika/ica, kao što su: Kelly Clarkson, Mary J Blige i George Clinton.

Podsjetimo, prošloga mjeseca Timberlake je objavio pjesmu The Other Side, suradnju s glazbenikom SZA, a koja će se također naći na soundtracku.

O toj suradnji SZA je rekao: Bio sam tako uzbuđen zbog suradnje na projektu s Justinom. Kreativni procest s njim i ostatkom time bio je ispunjen silnim uzbuđenjem. Energkiju možete osjetiti i u pjsemi i u spotu.