Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon što je krajem prethodne godine predstavio dance/pop singl „Last Goodbye“, na kojem je ponovno ostvario suradnju s američkim pjevačem i tekstopiscem Robom Hazenom, pulski DJ i producent Denis Goldin za navedenu je pjesmu predstavio i službeni videospot, koji možete pogledati u nastavku.

Radnja spota pjesme „Last Goodbye“ prikazuje ljubavni par (Denis Goldin, Chiara Pisak) koji uživa u zadnjim trenucima veze, a tom pričom prati i samu poruku koja se skriva u tekstu – treba prepoznati kad svemu dođe kraj i jednostavno krenuti dalje.

„Ovo je drugi put da snimam spot u kojem glumim neku ulogu. Kod samog snimanja nije nedostajalo smijeha i zabave, čak i kad smo morali biti najozbiljniji. Chiara već ima iskustva u glumačkim vodama pa je čitav proces nastajanja spota bio opušten i zabavan“, rekao je Denis.

Video za pjesmu „Last Goodbye“ početkom je godine snimljen u Istri, a među lokacijama nalaze se obala Marlera u Općini Ližnjan te Rovinj. U timu koji je sudjelovao u nastajanju spota bili su Mladen Đaković – Mlaggio (režija i kamera), Diego Martinčić (dron), Antonela Gregorović (styling) i Nenad Goldin (odabir lokacija).

Kao DJ i producentsko ime Denis Goldin je dio domaće i europske scene više od desetljeća. Njegovi singlovi i remixevi dosegnuli su ljestvice radijskih postaja diljem svijeta, svoj put su našli do Beatport i Traxsource chartova, singl „Heartbeat“ uvršten je na cijenjenu kompilaciju „Hit Mania Spring 2017“. Nastupio je na Ultra Europe, Sea Star i Adria Summer festivalima, a njegovu produkciju u svojim su setovima podržala i svjetska DJ/producentska imena, kao što su Nicky Romero, Don Diablo, Gabry Ponte, DubVision, Cristian Marchi...

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top 40 singlova raznih glazbenih imena – novo glazbeno ruho dao je pjesmama „Zaljubila sam se“ Detoura, „Sve istine i laži“ Ivane Kindl, „Mijenja se vrijeme“ Nine Badrić, „Tišina“ Marka Tolje, „Tvoj lik“ Marina Jurića-Čivre...

Osim što je DJ i producent, Denis Goldin je i profesor francuskog roga u glazbenoj školi u Puli. Svoju glazbenu izobrazbu započeo je u školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, zatim je u glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu maturirao instrumentalni smjer francuski rog, da bi na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu 2005. godine diplomirao francuski rog.