Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Jeff Beck, jedan od najvećih živućih gitarista i glumac Johnny Depp predstavili su javnosti svoju studijsku verziju Lennonove nikad aktualnije pjesme „Isolation“. Novu studijsku verziju Lennonove obrade pjesme možete poslušati u nastavku.

O ovom neočekivanom EP izdanju Jeff je rekao: "Johnny i ja već neko vrijeme zajedno radimo na glazbi i prošle godine smo snimali u našem studiju. Naravno, nismo očekivali da ćemo ovu pjesmu tako brzo objaviti, ali s obzirom na ove teške dane i istinsku 'izolaciju' kroz koju svi prolazimo u ovim izazovnim vremenima, učinilo nam se da je sada pravo vrijeme da je svi čuju. Uskoro se čujemo s više uradaka, a do tada pronađite utjehu i solidarnost u našem doživljaju ovog Lennonovog klasika."

Na Beckovu izjavu, Depp se nadovezao: "Lennonove riječi 'bojimo se svih… bojimo se sunca!' učinile su se Jeffu ​​i meni posebno duboke u ovom trenutku. Željeli smo vam osvijestiti važnost ovog trenutka za opstanak cijeloga svijeta ili barem prikratiti vrijeme koje zajedno provodimo u izolaciji."

Suradnja legendarnog gitariste Yardbirdsa i „Pirata s Kariba“ traje već nekoliko godina. Jeff Beck je dobitnik čak osam Grammyja, časopis Rolling Stone svrstao ga je među 100 najboljih gitarista svih vremena, a u Rock And Roll Hall Of Fame primljen je čak dvaput: jednom kao član Yardbirdsa i drugi put kao samostalni izvođač. Osim po filmovima, Johnny Depp poznat je po radu u super grupi Hollywood Vampires s Aliceom Cooperom i Joe Perryjem (Aerosmith), a može se pohvaliti i suradnjama s Marilyn Mansonom, Paulom McCartneyem, Vanessom Paradis i Iggy Popom.

Pjesma je od četvrtka dostupna na servisima Atco i Rhino Recordsa i već ima preko 220 tisuća pregleda. U snimci bubnjeve svira Vinnie Colaiuta, dok je Rhonda Smith na basu. Prva izvedba ove pjesme uživo bila je na Eric Clapton's Crossroads Guitar Festivalu rujna prošle godine u Texasu.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici