Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Alicia Keys objavila je novu pjesmu pod nazivom „Good Job“. Pjesmu je napisala još 2019. godine u suradnji sa suprugom Swizzom Beatzom te Averyjem Chamblissom i The-Dreamom. Prema navodima tiskovina, pjesmu je izvorno napisala u spomen na neopjevane heroje svojeg života, ali je poprimila novo značanje usred novonastale situacije izazvane globalnom pandemijom koronavirusa. Pjesmu „Good Job“ poslušajte ispod ovog teksta.

Bilo da ste u bolnicama, da tražite ravnotežu u obavljanju posla, druženja sa svojim bližnjima ili školovanja djece kod kuće, raznošenju pošte, paketa ili hrane, ili suočavanja s vlastitim problemima zbog situacije sa koronavirusom, suosjećam i razumijem vas, rekla je za medije. Viđeni ste, voljeni i iznimno cijenjeni.

Pjesma „Good Job“ pojavit će se na novom albumu Alicie Keys imena „ALICIA“, koji je prvotno trebao naći na tržištu 20. ožujka, ali je odgođen do daljnjega. Osim pjesme „Good Job“, pojavljuju se još i pjesme „Show Me Love“, „Underdog“ te „Time Machine.“ Posljednji album „HERE“ Alicia Keys objavila je 2016. godine.