Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Novi zagrebački rock sastav Chain the Sun objavio je novi, drugi po redu autosrki singl. Pjesma "Before the Rain" objavljena je prošloga petka, a možete ju poslušati u nastavku.

Chain the Sun - bend koji u prvom obliku postoji od 2004. pod imenom Soul Remedy kada su bili čest gost programa u Močvari, Metal u KSET-u, ali i široj zagrebačkoj okolici. Danas u nešto izmijenjenom sastavu, sviraju isključivo autorski materijal na engleskom jeziku.

Glazba je snimljena u vlastitom studiju u Zagrebu uz vodstvo gitarista Dominika Zorića, a za postprodukciju, miks i master je odgovoran je Rich Mouser (Chris Cornell, Weezer, Dream Theater, Farmikos... etc). Žanrovski, bend se može smjestiti u vrlo široku kategoriju rocka i heavy metala, no njihov zvuk se gradi oko melodičnih vokala, poetičnih tekstova koji su u okruženju stegnutih rifova i dinamične ritam sekcije.

Gladni nastupa, ove godine spremali su napad na domaće i regionalne festivale, no kao i većina izvođača, planovi su im se drastično promjenili u 2020. Pratite Chain the Sun na društvenim mrežama u očekivanju novog materijala.