Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

“Dance to forget” treći je singl Je Veux, novog solo projekta Željke Veverec iz grupe Mangroove kojim se najavljuje nadolazeći debitantski album.

Nakon odlično primljenog prvog singla „Girlfriend“, te sjajnog „Beautiful“, nova “Dance to forget” najplesnija je pjesma do sada i najava je albuma “I Glow” koji bi se trebao pojaviti sredinom jeseni.

Nova stvar, Dance to forget, obavezna je oprema za ovo ljeto. Kad sam ju napisala nisam ni slutila da ćemo u trenutku kad ona izlazi htjeti baš toliko toga zaboraviti virus, potres... ali eto iza nas je čudna, teška i uznemirujća godina i neke bi stvari stvarno trebalo otplesati u novu i bolju. Novi singl zahvala je glazbi i umjetnicima i svim onim prekrasnim pjesmama koje nas tjeraju na ples, izvlače iz teških stanja ili jednostavno zabavljaju, zato je i cijela ideja spota bila pozvati ljude da plešu. Pozvala sam svoje rođake, prijatelje, kolege, poznanike, prolaznike, sve one koji su mi se činili da bi voljeli zaplesati u novo sutra. Jako sam zahvalna jer imam fantastičnu ekipu koja baš kako novi album kaže sjaji (I Glow), poručila je Je Veux.

Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, tu je i njezina iskušana ekipa Toni
Starešinić na klavijaturama i Moogovom basu, Đuro Dobranić za bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. Mix je i ovoga puta napravio Janko Novoselić, a master Petar Dundov. Za video spot zaslužan je Dalibor Barić, koji je ove godine predstavio svoj film na Međunarodnom festivalu animiranog filma u Annecyju “Slučajna raskoš prozirnog vodenog rebusa”, a i dobitnik je Porina, dok je snimatelj Marko Petrović.