Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Novo studijsko izdanje Ellie Goulding napokon je stiglo! Konačno imamo priliku poslušati njen četvrti studijski album naziva „Brightest Blue“. Do sad smo već imali priliku poslušati neke od pjesama koje su se na njemu našle, među kojima su „Power“, „Flux“, „Close To Me“ i nedavno objavljena „Slow Grenade“.

Album se sastoji od dva dijela, „Brightest Blue“ i „EG.0“, a u njegovom nastajanju sudjelovali su brojni producenti i autori pjesama kao što su Tobias Jesso Jr, ILYA i Jim Eliot. „Prvi dio albuma odraz je moje ranjivosti, osvrt na kompleksan svijet u kojem romantični odnosi upravljaju našom srećom. Osim toga, pjesme simboliziraju proces odrastanja i postajanja ženom. Drugi dio je utjelovljenje moje hrabre i samouvjerene strane“, objasnila je Ellie.

Glazbenica je nedavno obilježila deset godina od objave debitantskog albuma „Lights“, koji je u svijetu prodan u više od 1.4 milijuna primjeraka te se našao na prvom mjestu britanske albumske ljestvice. Do danas je osvojila 2 BRIT nagrade, a njeni su albumi prodani u više od 15 milijuna primjeraka.

„Brightest Blue“ je ujedno naziv i turneje na koju će pjevačica krenuti idućeg proljeća, a koja e se održati na području Ujedinjenog Kraljevstva i Irske. „Neopisivo sam uzbuđena zbog nadolazeće turneje. To će biti povratak onom što najbolje radim. Uložila sam veliku količinu strasti u moj novi album, koncerti će biti iskreni i posebni“, komentirala je.

Osim glazbi, Goulding je posvećena i podizanju svijesti o mentalnom zdravlju te često koristi svoju platformu kako bi upozorila na poteškoće koje donose anksioznost i depresija.



Izvještaji



Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu