Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Globalna pop senzacija Ava Nax otkrila je datum objave njezinog iščekivanog debitantskog studijskog izdanja. Album "Heaven & Hell" u Dancing Bearove dućane stiže već 18. rujna, a najavni singl “Who’s Laughing Now” nesumnjivo će naći svoje mjesto na top listi najemitiranijih stranih singlova uz aktualna tri hita – „Kings & Queens“, „Salt“ i „Torn“ koji mjesecima ne silaze sa službene hrvatske Airplay Radio Chart ljestvice.

Najava albuma popraćena je i službenim video spotom koji je režirao Isaac Rentz, poznat po suradnji s glazbenim imenima kao što su Katy Perry, Mabel, Nick Jonas.

Ava Max svoj je status pop superzvijezde zapečatila trostruko platinastim singlom “Sweet But Psycho” koji je prema cijenjenom New York Timesu ušao u Top 50 najvećih hitova 2019. te je proveo tri tjedna u top 10 Billboardove ljestvice “Hot 100”. Početak 2020. Ava Max obilježila je snažnom pop himnom “Kings & Queens” koja se trenutno nalazi na broju jedna europske airplay ljestvice, a samo na tjednoj bazi zavrti se preko 25 milijuna puta na svjetskim streaming platformama.