Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Bruce Springsteen je objavio detalje njegovog novog albuma s The E Street Bandom, nazvanog "Letter To You", javlja NME. Prvi singl poslušajte u nastavku.

Album će se u prodaji naći 23. listopada ove godine i bit će prvi album s glasovitom pratećim bendom još od 2014. i albuma "High Hopes", dok je posljednji samostalni album, "Western Stars", objavio u lipnju 2019.

"Letter To You" je sniman u kućnom studiu Springsteena u New Jersyu, a sam Springsteen je za snimanje kazao kako mu je jedno od najboljih iskustava koje je ikada imao.

Volim emotivnu prirodu albuma, kazao je. Volim i zvuk E Street Banda koji je svirao u potpunosti u živo u studiu, na način koji to nismo nikada do sada radili. Album smo snimili u samo pet dana i ispalo je da je to jedno od najboljih iskustava sa snimanja koje sam ikada imao.

Album su producirali Springsteen i Ron Aniello, a na njemu će se naći i tri pjesme koje su snimane za albume iz 1970-ih, riječ je o pjesmama: Janey Needs a Shooter, If I Was The Priest i Song for Orphans.

Popis pjesama:

1. One Minute You’re Here
2. Letter To You
3. Burnin’ Train
4. Janey Needs A Shooter
5. Last Man Standing
6. The Power Of Prayer
7. House Of A Thousand Guitars
8. Rainmaker
9. If I Was The Priest
10. Ghosts
11. Song For Orphans
12. I’ll See You In My Dreams