Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Globalno popularan DJ i producent Marshmello udružio je snage s pjevačicom i kantautoricom Demi Lovato na zajedničkoj pjesmi „Ok Not To Be Ok“. Slušajte „Ok Not To Be Ok“ u nastavku.

Singl supotpisuju Marshmello, Demi Lovato, Gregory Hein, James Gutch i James Nicholas Bailey, a popraćen je spotom čiju režiju potpisuje Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Halsey).

„Ok Not To Be Ok“ ohrabrujuća je himna koja se suprotstavlja nesigurnostima i podsjeća slušatelje da se mogu boriti s njima. Objavljena je na Svjetski dan prevencije samoubojstva, a glazbenici su istog dana otkrili suradnju s neprofitnom udrugom Hope For The Day, čija je svrha briga o mentalnom zdravlju. „Sretni smo zbog suradnje s ovim glazbenicima, projekt na kojem radimo posvećen je razbijanju stigme koja je prisutna kad je riječ o ovoj temi“, izjavio je osnivač udruge, Jonny Boucher.

Ovo nije prvi put da je Demi istaknula važnost svijesti o mentalnom zdravlju. Pjevačica je o toj temi raspravljala u njenom dokumentarcu Simply Complicated, a u eseju objavljenom u časopisu Vogue raspravljala je o vlastitom iskustvu i izazovima. Njen ovogodišnji singl „I Love Me“ još je jedna ohrabrujuća pjesma posvećena prihvaćanju onog što jesmo, a sličnu poruku poslao je i Marshmello svojom nedavnom suradnjom s pjevačicom Halsey, „Be Kind“.