Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon koncertne pauze, čiji razlog sigurno ne moramo objašnjavati, zagrebački Svemir vraća se na pozornicu, ali i na vaše ekrane, s video snimkom pjesme "Whatever you please", koju su u originalu svirali Steve Wynn i njegovi The Dream Syndicate.

Radi se o akustičnoj izvedbi te pjesme, snimljenoj na privatnom koncertu kojeg su održali za svoje prijatelje 15. 9. 2018.

Pjesmu smo i studijski zabilježili prilikom snimanja svog aktualnog albuma „Strah od dubine“ (Mast produkcija, 2019), no nismo je uvrstili na izdanje, jer se nije tematski uklopila. No, ako vam se svidio album, svidjet će vam se i ovaj cover, koji je do sada bio dostupan samo u integralnoj verziji snimke koncerta, a sada ga možete pogledati i poslušati i pojedinačno", kažu u bendu i pozivaju vas na neku od nadolazećih svirki. Naime, osim na Youtubeu, Svemir možete vidjeti i 01.10. u zagrebačkoj Močvari ili 08.10. u Virovitičkom Pubu, a novost je i da je bas preuzela Helena Ernoić (U pol 9 kod Sabe).

"Godišnjica od kada je snimljen video, nova članica i povratak na stage nakon više od pola godine - to su svakako razlozi za slavlje, pridružite nam se, poručuju Svemirci.