Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Album prvijenac "Na putu" Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli bit će uskoro objavljen, a u sklopu prednarudžbe izdanja obožavateljima svaki tjedan stiže jedna pjesma. Danas je predstavljena "A Quiet Storm For Her" - jedina pjesma s albuma na engleskom jeziku.

Radi se o pjesmi na engleskom jeziku uz koju je Vinko posebno vezan, a to potvrđuje i svojim komentarom: "Pjesmu sam napisao prije tri godine i ima posebnu težinu za mene i krug najboljih prijatelja. Napokon je došlo vrijeme da se i publika s njom upozna. Meni dosta znači i nadam se da će ljudi osjetiti iskrenu emociju."

Debitantski album tako je polako sve poznatiji, a u cijelosti će u digitalnomi CD formatu biti objavljen 23. listopada, dok će LP format biti dostupan od 20. studenog.

Fizička izdanja publici su u periodu prednarudžbe dostupna po povoljnijoj cijeni, a omogućen je i digitalni pre-save albuma.

Materijal s albuma, osim kroz live izvedbe tijekom koncertnih nastupa, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli već su predstavili singlovima i videospotovima „Pelin i med”, „Samo da ti si tu“, i aktualnim „Nauči me”.

Publika na digitalnim glazbenim platformama ima priliku slušati i pjesme „Dobro je”, a od danas i „A Quiet Storm For Her”.

Popis pjesama:

1. Samo da ti si tu
2. Nauči me
3. Zrno i pijesak
4. Izgubiti neću dah feat. Petra Perišić
5. Dobro je
6. Dan po dan
7. Velika ljubav
8. A quiet storm for her
9. Pelin i med
10. Pinokio feat. Davor Gobac(live)

Za produkciju albuma “Na putu” zaslužan je Srđan Sekulović-Skansi, koji je i napisao većinu materijala. Uz njega, tri pjesme je kreiraoi Aljoša Šerić, dok Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli autorski potpisuju dvije pjesme.

Uz Vinka, cjelinu benda Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli čine Mateo Nikšena gitari, Mile Nikšeza bubnjevima i Jakov Ramničerna bas gitari.