Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Do prije tjedan dana bili su poznati isključivo onima koji su bili na njihovim koncertima. Nakon što su radijski predstavili singl "Korakom u mrak", polako počinju ulaziti u uši slušatelja širom Hrvatske. Sada su napokon i predstavili videospot za pjesmu kojeg uskoro prati i objava pjesme na streaming servisima.

Videospot za "Korakom u mrak" nastao je pod snimateljskom palicom Filipa Šarića koji je kroz video dočarao noćnu igru svijetla i mraka. Glavna uloga u spotu pripala je plesaču Romanu Vrančiću: "Snimanje je za mene definitivno bio izazov jer je ovo prvi put da sam glavna i jedina uloga. Dečkima iz benda veliko hvala na ovoj prilici, ali i tome što su tijekom čitavog snimanja bili involvirani u cijelu priču i pobrinuli se da sve protekne bez ikakvih problema. Definitivno jedno od dražih snimanja s puno dobre vibre i pozitivne energije."

O iskustvu snimanja videospota svoj komentar dao je i snimatelj Filip: "Kako i sam dolazim iz svijeta plesa ovo snimanje mi je bilo tako još posebnije. Birali smo lokacije koje su bile zanimljivo osvijetljene, što nam je jako pomoglo s vizualima ovog spota, i da čitav taj plesni performans izgleda još bolje! Ovim putem bih se htio zahvaliti dečkima iz benda koji su cijelu noć bili tu za nas i pobrinuli se da snimanje prođe bez ikakvih problema i jedva čekam priliku da opet svi surađujemo."

Produkciju pjesme potpisuju Mihovil Šoštarić i Vlaho Arbulić, talentirani dvojac koji čini Studio Républika (Nela Đinđić, AN NA, Anya G...). Mihovil i Vlaho i sami su se osvrnuli na suradnju: "Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti dečke iz benda i pomoći im da uobliče njihov jedinstveni stil. Donose na našu scenu nešto drugačije i imaju energiju kojom će puno toga napraviti."