Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon tri studijska albuma („Sve što vidim je prvi put (2008.), „Dobrodošli na okean“ (2012.) i „Gde ćeš“ (2016.)“, beogradska alternativna grupa Repetitor objavila je i četvrti pod naslovom „Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“.

I s novim albumom može se identificirati naraštaj mladih s prostora bivše Jugoslavije, jer govore o bliskosti, povjerenju, ljubavi, euforiji, depresiji i čežnji, a u stihovima se između redaka može iščitati socijalni i politički naboj koji potiče na razmišljanje. Album je snimljen u beogradskom 'Downthere studiju', producirao ga je Milan Bjelica, a objavila slovenska izdavačka kuća Moonlee Records.

Grupu koja je svojom neiscrpnom žestinom i energijom fascinirila publiku ne samo u regiji već i šire sačinjavaju Boris Vlastelica (vokal, gitara), Ana Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubnjevi, vokal). Nova glazbena poslastica za sve ljubitelje autentičnog muzičkog izraza dostupna je na platformama Spotify Apple Music, Deezer i Tidal, kao i na njihovom bandcampu.

Popis pjesama:

1. Džungla
2. Kroz vetar
3. Gorim
4. Kost i koža
5. Sa izvora
6. Roba s greškom
7. Danima
8. Noćima