Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Napalm Job, pank OI bend iz Beograda, izdao je krajem 2020.g. svoje treće izdanje, EP pod nazivom "Kaži odjebi kome hoćeš".

EP sadrži 6 pjesama, od kojih je jedna obrada Zabranjenog Pušenja (Put u središte rudnika). Materijal je snimljen u studiju Mašina 23 u Beogradu.

Bend u narednom periodu planira sudjelovanje na jednoj kompilaciji sa svojim novim pjesmama, a kad okolnosti dozvole, uslijedit će koncertna promocija.

Napalm Job su osnovani u prosincu 2019. Iste godine izbacuju svoj prvi album, Love the smell of... Napalm Job. Album sadrži 8 krathih, brzih, pjesama s kojima bend privlači pažnju pank publike. Posebno se izdvojila pjesma "Državi se jebe za nas", za koju je snimljen i spot.

Bend održava nekoliko uspešnih koncerata u Beogradu i vrijedno radi na novim pjesmama. U svibnju 2020. g. izbacuju drugi album pod nazivom "Smells like...Napalm Job". Album sadrži 10 žestokih pjesama, produkcijski bolje snimljenih nego prvijenac. Uprkos vrlo skromnoj reklami, mnogi punkeri prihvaćaju bend i širi se baza fanova.

Krajem 2020.g. Napalm Job izdaju EP "Kaži odjebi kome hoćeš". Produkcijski i glazbeno ovo je najzrelije i najbolje izdanje benda, ističu iz benda.

Napalm job čine dobro poznati muzičari sa Beogradske Punk Oi scene.
Vokal - Vajagić (Trula Romansa, Miki Pirs, Birtija)
Bas - Dime (PogonBgd)
Gitara - Ive (Trnje)
Bubnjevi - Steva