Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon dugogodišnjeg bavljenja glazbom kao hobijem, Lovro Juraga odlučio je svoje note i stihove podijeliti s javnošću. Pjesma „Oluja ljubavi“ njegov je prvi singl s kojim se 3. 3. 2021. predstavio široj javnosti. Singl možete poslušati u nastavku.

Pjesma „Oluja ljubavi“ na prvo slušanje zvuči kao obična ljubavna pjesma, ali Lovro je ovom pjesmom htio dočarati da je svijet u kojem živimo pun svega što nas karakterizira, od materijalnih stvari do naših postupaka, ali da smo na kraju dana ljudi koji liježu u krevet sami i razmišljaju o ljubavi ili pak s tom osobom i ona je naše sigurno mjesto.

Lovro Juraga, sin hrvatskog glumca Slavka Jurage i brat redatelja Marka Jurage, po uzoru na njih odlučio se baviti kazalištem te je sada student druge godine glume na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a glazbom i pjevanjem bavi se od kad zna za sebe. To što je student glume, trenutno mu je glavni fokus, a glazbom se bavi u slobodno vrijeme jer ima veliku potrebu da se i tako izrazi. Glavni moto u njegovom stvaralaštvu dolazi iz filma „Sjećaš li se Dolly Bell“, a glasi: „Svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napredujem.“